Palvelut

Yrityksemme päätoimialana on teollinen kunnossapito, putkisto ja teräsrakennetyöt sekä vaativat asennustyöt. Toimipaikkamme sijaitsee Suonenjoella mansikkapitäjässä jossa työskentelee 3-5 henkeä työtilanteesta riippuen. Kalusto on helposti liikuteltavissa työkohteiden mukaan.

Kuvauspalvelut

Suoritamme teollisuudessa esiintyvien putkistojen, turbiineiden, venttiileiden visuuaalisen kuvauksen videoendoskoopilla. Laitteella pystytään tarkastamaan kohde ahtaastakin paikasta ja kuvan tarkkuus erittäin tarkka. Laitetta käytämme valmistamiemme putkistojen hitsisaumajon kuvaukseen jolla varmistamme parhaan laadun.

Asennuspalvelu

Asennamme teollisuuden laitekokonaisuudet, putkistot, Teräsrakenteet. Kalustomme on hyvin liikuteltavissa ja omaamme vankan kokemuksen vaativista teollisuuden asennustöistä. Toimimme myös teollisuuden huoltotöïssä. Venttiilien pumppujen ja muiden laitteiden huollot.

Hitsaus

Hitsaamme teollisuuden putkistot, teräsrakenteet vaatimusten mukaan. Hitsaajillamme pätevyydet useille eri hitsausmenetelmille sekä perusaineryhmille.